Bezoekersinfo

Faq

Ik wil tickets kopen, hoe doe ik dat?

Tickets koop je op deze website door in het menu op ‘tickets’ te klikken. Op deze pagina kun je voor het evenement waar jij bij wil zijn een ticket aanschaffen. Betalen kan uitsluitend via iDeal.

Moet ik een ticket kopen om binnen te komen?

Voor veel van onze evenementen is een ticket verplicht. Je kunt deze vooraf online bestellen als je zeker wil zijn van toegang. Als het evenement vooraf nog niet uitverkocht is, kun je ook een ticket aan de deur kopen.

Kan mijn e-ticket ook gescand worden vanaf mijn telefoon?

Zeker. Zorg er dan wel voor dat het beeldscherm van jouw telefoon zo helder mogelijk staat en dat jouw telefoon goed opgeladen is. Maar dat is logisch toch? ;)

Ik ben verhinderd, wat doe ik met mijn ticket?

Geef dan je ticket aan één van je vrienden. Is iedereen verhinderd? Dan kun je jouw ticket nog proberen te verkopen via Ticketswap.nl. Tickets zijn niet refundable.

Algemeen

Wat is de minimumleeftijd?

Dat verschilt per evenement. Kijk daarom altijd goed naar de minimumleeftijd bij het evenement waar jij naar toe wilt voordat je tickets koopt.

Wat zijn de openingstijden van Lunenburg?

Dat verschilt per evenement. Ben je benieuwd naar de openingstijd van het evenement waar jij naar toe gaat? Kijk dan op de evenementenpagina.

Meer informatie? 
Neem contact met ons op!