Daal af naar de gewelven van onze burcht en u voelt zich een echte kasteelheer in deze ridderzaal. Met schilden aan de bar, een kroonluchter aan het plafond en middeleeuwse ornamenten ademt deze zaal de middeleeuwen. Deze kleinste zaal van Lunenburg is zeer geschikt voor kleinere (bedrijfs)evenementen en bedrijfsborrels. Met verschillende hangtafels, voldoende plek aan de bar en een bescheiden dansvloer is er voor ieder wat wils!

Zaal Kerkzicht beschikt over een uitgebreid pakket aan mogelijkheden en faciliteiten. Een belangrijk onderdeel is de voortreffelijke keuken met een uitstekende chef-kok. De vindingrijke medewerkers van Kerkzicht staan garant voor creativiteit in het organiseren en perfect invullen van uw wensen.

In onze authentieke Saloon waan je je direct in het Wilde Westen. Rob’s Saloon is bij uitstek geschikt voor een actieve feestavond met een divers entertainmentprogramma of een gezellige DJ. Ook is deze zaal geschikt voor elke andere feestelijke gelegenheid. Rob’s Saloon bevindt zich op de bovenverdieping van ons uitgaanscentrum en is alleen per trap bereikbaar.

De Pleasure Point is een sfeervol ingerichte zaal in retrostijl. Doordat er in deze zaal gebruik wordt gemaakt van moderne Full-Colour LED-verlichting, kunnen de kleuren aangepast worden naar de sfeer van het evenement. Of bijvoorbeeld naar de huisstijlkleuren van jouw organisatie of bedrijf.

Café Ok met eikenhout ingerichte bar nodigt iedereen uit voor een goed gesprek, een lekker drankje of een bescheiden dansje. Je waant je al snel een bruin café in de Jordaan. Ideaal dus voor een ongedwongen borrel met als motto: inhaken en meezingen.

Een grote dansvloer, een flink multifunctioneel podium, meerdere barren én een sterrenplafond. Dat is de Beat Street, ook wel bekend als de “grote zaal”. Deze zaal is uitermate geschikt voor de grotere (bedrijfs)evenementen, presentaties en dansfeesten. Met een grote dansvloer en een uitgebreid aanbod aan licht en geluid, krijg je zeker alle voeten van de vloer. Het podium van de Beat Street is ook in te richten als bar, buffet of lounge area.